Librăria Book Corner

Echinox 2.0: o nouă echipă redacţională, un nou format.

In raftul special on February 26, 2011 at 2:03 pm

 

Recent a sosit la noi în librărie ultimul număr din revista Echinox. Celebră pentru contextul cultural al Clujului din ultimele decenii, revista scoasă de studenţii Facultăţii de Litere  a adunat de-a lungul timpului majoritatea scriitorilor şi criticilor literari care au studiat la Cluj. După anii ’90, intră într-un con de umbră firesc pentru o revistă studenţească scoasă pe o piaţă editorială învălmăşită şi încă în formare.

Anul 2010 aduce cu sine o nouă redacţie condusă de Rareş Moldovan în calitate de director şi Bogdan Odăgescu ca redactor-şef. Schimbul de generaţie coincide cu apariţia revistei în format on-line, un soi de blog-portal de cultură, printre cele mai active din ţară. (linkul aici).

Noi tocmai am primit ultimul număr pe 2010, cu texte bune despre literatura britanică şi încă câteva interviuri care fac concurenţă “binişor” revistelor de cultură de pe la noi. La capitolul ştiri, anunţăm apariţia primului număr Echinox pe 2011, un număr-antologie la care au colaborat 50 de scriitori români contemporani. Aşa că numai bun de luat acasă şi de citit peste tot. Revista costă 3 lei şi se găseşte în toată reţeaua Librarium.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: